Flow är ditt optimala tillstånd

Vad skulle mindre stress och istället mer tillgång till Flow innebära för dig på jobbet, hemma och/eller när du genomför din fritidssysselsättning

FlowMo utgår från neurofysiologi.

Det finns en del av vår hjärna som heter Prefrontala Cortex. Det är från denna del alla medvetna tankar genereras. PFC är vanligtvis en mycket värdefull del av vår hjärna men det är samtidigt en effektiv förstörare av prestationer. 

För att kunna prestera på toppen av din förmåga utan ansträngning och med total frihet behöver PFC vara offline. Det finns inga alternativ. Genom att lära dig och tillämpa principerna bakom FlowMo kommer du att kunna sätta i system att få uppleva dessa tillfällen allt oftare.

Ett helt avgörande moment för att utveckla förbättrad flow är att det går att mäta. Vi använder den senaste tekniska utrustningen vilket gör att vi kan kvalitetssäkra resultaten samt säkerställa att utvecklingen sker enligt de mål vi sätter upp tillsammans.

Föregångare inom olika områden t.ex inom idrott och företagsvärlden har alla kommit till slutsatsen att Flow är helt oumbärligt för optimalt utförande, förutsättningarna är emellertid lika för alla att uppnå ett idealt tillstånd.

Vi arbetar med Flow för individer och organisationer/lag inom elitidrott, näringsliv och studier.

Kontakta oss

Patrick Oderling

+46 723 336210
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Skypename: patrickoderling

Per Brohagen

+46 703 326210
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.